Biscuits uit Toscane

Antonio Mattei

Nog voordat Italië een onafhankelijk land was, begon Antonio Mattei in 1858 zijn eigen winkel en fabriek. Het Toscaanse Prato was de plaats waar Antonio begon met het bakken en verkopen van zijn producten, allemaal naar eigen recept. Het is de plek waar hij de receptuur ontwikkelde voor wat een legendarische vondst zou blijken te zijn: de cantuccini. Een amandelkoek die niet meer weg te denken is uit Italië.

Het traditionele bedrijf staat nu bekend om de bijzondere en kenmerkende producten. Geen lunch in Prato zonder cantuccini en geen Italiaanse belevenis zonder Antonio Mattei.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

“Antonio Mattei“

De biscuits die Antonio Mattei toen ontwikkelde en die nu nog steeds met de grootste zorg en aandacht worden gemaakt zijn nu onlosmakelijk verbonden met Italië en de Toscaanse regio. Toen in 1908 de zaak werd overgenomen door voormalig leerling Ernesto Pandofini werden er nieuwe recepten ontwikkeld en nieuwe producten toegevoegd in de geest van Antonio’s visie.

 

 

About Me

Quisque quis mauris tempus, faucibus lacus sit amet, volutpat felis. Suspendisse sodales sagittis venenatis. Morbi purus magna, volutpat sed nunc cursus, posuere porttitor est. Nullam molestie enim quis turpis commodo tincidunt. Suspendisse potenti. In vitae consectetur nibh.