Honing, wijn en olijfolie uit de Toscaanse heuvels

I Greppi di Silli

Greppi di Silli is gevestigd in de prachtige Toscaanse heuvels tussen Siena en Florence. Het landbouwbedrijf van de familie Alfani begon met Gianni Alfani. Hij kocht in 1934 zijn eigen grond en boerderij. Vier generaties later zijn de kleinkinderen en achterkleinkinderen nog steeds actief in het bedrijf. Er wordt olijfolie, wijn en honing gemaakt met grote toewijding, respect voor de natuur en familiewaarden.

De boerderij is ook een agriturismo waar gasten uit de hele wereld genieten van de omgeving en het werk op de boerderij.

Vier generaties

Het houden van bijen is een lange traditie van de familie. De kennis wordt van vader op zoon doorgegeven. Gepassioneerd zoekt Greppi di silli naar nieuwe smaken op basis van de bloemenpracht van de verschillende seizoenen.

About Me

Quisque quis mauris tempus, faucibus lacus sit amet, volutpat felis. Suspendisse sodales sagittis venenatis. Morbi purus magna, volutpat sed nunc cursus, posuere porttitor est. Nullam molestie enim quis turpis commodo tincidunt. Suspendisse potenti. In vitae consectetur nibh.