Chocolade uit Le Marche

Mencarelli

Paolo Mencarelli haalt de beste ingrediënten van over de hele wereld naar het Italiaanse plaatsje Castelplanio. In dit dorp, gelegen in de regio Alta Vallesina, staat de werkplaats waar Paolo chocolade van wereldse kwaliteit maakt.

De ingrediënten die Paolo in zijn producten verwerkt, heeft hij zelf uitgezocht. Het zijn vruchten en andere ingrediënten van hoge kwaliteit die perfect passen bij de Mediterraanse smaken van thuis. Zo combineert hij grondstoffen die afkomstig zijn uit Zuid-Amerika, Madagaskar en natuurlijk Italië om tot de perfecte smaak te komen.

“Oud en nieuw komen samen in de chocolade van Paolo Mencarelli“

De Mencarelli-familie heeft een lange traditie van kundig handwerk en een bijzondere behandeling van ingrediënten. Deze traditie heeft Paolo gebruikt als basis en aangevuld met zijn eigentijdse en vernieuwende inzichten om het beste van oud en nieuw bij elkaar te brengen.

De chocolade van Mencarelli is om die reden echt uniek te noemen. De reden? Deze chocolade wordt gemaakt door Paolo en dat proef je.

About Me

Quisque quis mauris tempus, faucibus lacus sit amet, volutpat felis. Suspendisse sodales sagittis venenatis. Morbi purus magna, volutpat sed nunc cursus, posuere porttitor est. Nullam molestie enim quis turpis commodo tincidunt. Suspendisse potenti. In vitae consectetur nibh.