Brood uit Puglia

PanBiscò

“PanBiscò: Brood is alles, brood is leven”

Het familiebedrijf PanBiscò uit Altamura in de Zuid-Italiaanse regio Puglia, bakt sinds 1976 brood volgens de beste Italiaanse tradities. De ingrediënten worden lokaal op de hoogvlakte van Murgia verbouwd. Oprichter en meesterbakker Luigi Picerno leidt nog steeds, samen met zijn vrouw en dochters, het bedrijf. Het credo van zijn jong overleden vader; “Brood is alles, brood is leven”, geeft hem nog iedere dag de inspiratie om te bouwen aan een duurzame toekomst.

Nieuw: Crostini Tozzapane®

Nieuw: Crostini Tozzapane®; Ambachtelijke Italiaanse Bruschetta reepjes uit Puglia. Een gezonde snack voor ieder moment.

Crostini Tozzapane® van PanBiscò is hét lekkere en gezonde broodproduct dat zich overal bij voegt; als smaakvol tussendoortje, bij de borrel, de maaltijd, bij soep of salade. Crostini Tozzapane® is ambachtelijk gemaakt op basis van griesmeel en is extra lang houdbaar.

Na tien jaar onderzoek en met behulp van gespecialiseerde laboratoria en universiteiten, introduceert het Italiaanse merk PanBiscò het innovatieve Crostini Tozzapane®. Het resultaat is een veel langer houdbaar broodproduct op basis van Bruschetta, met een authentieke smaak.

Het handgemaakte deeg van griesmeel en durumtarwe, wordt minstens 24 uur gedroogd en vervolgens wordt het in dunne plakjes gesneden. Daarna wordt het op smaak gebracht met extra vierge olijfolie en oregano waarna het wordt gebakken. Er worden geen conserveringsmiddelen en toevoegingen voor gebruikt.

Na de introductie werd Crostini Tozzapane® al snel een succes in de grote Italiaanse supermarkten.

Nieuw: Bruschetta di Altamura®

Nieuw: Bruschetta di Altamura®; Ambachtelijk en langer houdbaar griesmeelbrood uit de houtoven met oregano en extra vierge olijfolie.

Na tien jaar onderzoek introduceert PanBiscò het innovatieve Bruschetta di Altamura®. Dit geroosterde brood, ambachtelijk gebakken in houtovens met lokale ingrediënten van de hoogvlakte van Murgia in regio Puglia, is op smaak gebracht met oregano en extra vierge olijfolie. Het innovatieve bakproces garandeert een langere houdbaarheid.

Het handgemaakte deeg van griesmeel en durumtarwe, wordt minstens 24 uur gedroogd en vervolgens wordt het in dunne plakjes gesneden. Daarna wordt het op smaak gebracht met extra vierge olijfolie en oregano waarna het wordt gebakken. Er worden geen conserveringsmiddelen en toevoegingen voor gebruikt.

Na de introductie werd Bruschetta di Altamura® al snel een succes in Italië.